این وب سایت توسط احمد عینی زاده درست شده است
تاریخ : دو شنبه 3 / 1 / 1392
نویسنده : احمد عینی زاده
درباره ي فلفلي كه هر روز براي چاشني زدن به غذاهايتان استفاده مي كنيد،تا چه اندازه آگاهي داريد؟ اين دسته از سبزي ها از فلفل سبز دلمه اي گرفته تا فلفل تند قرمز،همگي در يك گروه غذايي جاي مي گيرند و تقريباً داراي يك سري از خواص مفيد براي بدن هستند. جالب است بدانيد كه هفت هزار سال قبل از ميلاد مسيح، در آمريكاي جنوبي ومركزي از اين سبزي به عنوان چاشني در غذاها استفاده مي شد و با سفر كريستف كلمب به اين مناطق، اين سبزي به كشورهاي اروپايي، سپس به سراسر دنيا معرفي شدهاست. جالب ترين مطلب درباره ي اين گياه آن است كه اين ماده ي غذايي يكي از منابع ويتامين C و كاروتن هامحسوب مي شود. ▄ فلفل در طب سنتي بد نيست بدانيد كه اين دسته از سبزي ها از قديم مورد توجه گياه شناسان غربي بوده اند. آنها معتقد بوده اند كه از اين گياهان مي توان براي افزايش جريان خون، تحريك سيستم عصبي، افزايش اشتها و رهايي از سوءهاضمه استفاده كرد. حتي بسياري از گياه شناسان چيني توصيه كردهاند كه خانم ها براي رهايياز دردهاي ناشي از دوره قاعدگي بهتر است از اين سبزي ها در اين دوران استفاده كنند. آنها در اصطلاح مي گويند اين دسته از خانم ها بهتر است در اين دوران از بشقاب هايداغ استفاده كنند. شما فقط فلفل را همين فلفل قرمز تند مي دانيد؟ از خواص فلفل هاي ديگر چه شنيده ايد؟ ابتدا بايد بگوييم كه فلفل ها عبارتند از فلفل قرمز كه تند است، فلفل سبز كه يا به شكل فلفل دلمه اي يابه شكل معمولي است. بايد بگوييم فلفل هاي دلمه اي نيز به صورت سبز، نارنجي،زرد و قرمز عرضه مي شوند كه اصلا تند نيستند و ما اغلب آنها را با غذا يا در سالاد استفاده مي كنيم. فلفلي كه به فلفل قرمز نيز معروف است، براي اولين بار از سوي سرخپوستان كاراييب به خارج آمريكا معرفي شد. از آن زمان به بعد شهرتاين گياه فراگير شده و به عنوان يك چاشني مهم به ويژه در طبخ كاجون و كرول و در رستوران هاي جنوب شرق آسيا، چين، جنوب ايتاليا و مكزيك محسوب مي شود. ▄ به نظر شما علت تنديفلفل از چيست؟ كپساسين(capsicin) ماده ايدر فلفل است كه سبب گرم بودن اين گياه مي شود. هر چند كه فلفل گياهي گرم است، اما كپساسين موجود در آن سبب كاهش درجه حرارت بدن شده كه يكي از دلايلاصلي تمايل مردم مناطق آب هوايي گرم به مصرف زياد فلفل محسوب مي شود. تحقيقات نشان داده است كه كپساسين به عنوان فعال ترين عنصر موجود در فلفل ، سبب كاهش ميزان كلسترول خون و كاهش شدت سيگنال هاي درد در بدن مي شود. اين ماده همچنين خاصيت آنتي اكسيداني (كه سلول هاي شما را از آسيب هاي راديكالهاي آزاد محافظت ميكند) و ضد باكتريايي نيز دارد. اين ماده به بسياري از خواص درماني فلفل كمك مي كند و سيستم قلبي عروقي را تحريك، سيستم هاضمه را تقويت، درد موجود روي پوست يا مفاصل بدن را تسكين بخشيده و براي مثانه به عنوان داروي ضد احتقان و ضد باكتري عمل كند. فلفل ميزان كلسترول خون راپايين مي آورد كه اين امر باعث كاهش فشار خون نيز مي شود. اين گياه همچنين از انعقاد خون در رگ ها جلوگيري مي كند، اين خواص فلفل به پيشگيري از بيماري هاي قلبي نظير آرترواسكلروز(سخت شدن رگ ها) كمك فراواني مي نند. هر چند فلفل سبب سوزش زبان مي شود، اما اين گياه واقعاً مسكني قوي است. اين گياه ابتدا سبب تحريك درد مي شود،اما بعد از مدتي شدت علايم درد را در بدن كاهش مي دهد. كپساسين موجود در فلفل نه تنها درد آرتروز و آرتريت روماتوئيد را تسكين مي دهد، بلكه هنگام استفاده به شكل موضعي، ميزان ورم ناشي از اين بيماري ها را كاهش مي دهد. فلفل با تحريك ترشح آنزيم هاي گوارشي در معدهو نابودي باكتري هايي كه مي توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقويت مي كند. خاصيت ضد باكتري فلفل،همچنين از اسهال ناشي ازعفونت جلوگيري مي كند. اين گياه به عنوان داروي ضد احتقان سبب رقيق و نازك شدن خلط و خارج شدن آن از ريه ها مي شد. از آنجا كه اين گياه بافت ريه را تقويت مي كند، در نتيجه براي بيماران مبتلا به آمفيزم(بيماري اتساع و بزرگ شدن ريه ها) نيز مفيداست.

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین مطالب

/
نشر آثار احمد عینی زاده #ibodi #ahmadeinizadeh